Tuesday, 4 September 2018

Cuti-cuti Perth : Perbelanjaan Trip

Biasanya orang pergi Perth ni ada dua style. Style pusing Perth CBD only with public transport atau sampai tawaf satu Western Australia.

Aku jenis style kedua. Dah la ada 5 hari jer. Gedik nak pusing satu Western Australia. Kesudahannya, tak puas. Rasa nak pergi lagi.

Destinasi pertama kami
Berikut merupakan perbelanjaan kami ke Perth dan sampai lah ke Albany.

Rate masa ni, February 2017 ialah

1AUD = RM3.45

sekarang, September 2018 ialah 1aud = RM3. Canggehh...

Tiket flight from KLIA2 to Perth
Tiket flight from Perth to KLIA2
perbelanjaan trip kami yang terdiri daripada 6 dewasa dan seorang kanak-kanak

Kalau korang travel style kedua tadi tu, better korang pergi in a group supaya korang boleh kongsi bayar kereta sewa, dan petrol.

No comments:

Post a comment

Kos / Modal Berhijrah ke Luar Negara

Untuk menetap di luar negara, korang perlu ada visa yang sah yang membenarkan korang stay dan bekerja . Biasanya seseorang dapat berhijrah...